szerda 12. június 2024
Járóbeteg-ellátás

Tevékenységeink

Az andrológia a férfi orvostudománya. A tudományág folyamatosan fejlődik, ismertté váltak a nemzőképesség zavarokat leggyakrabban előidéző okok, a férfi szexuális zavaraihoz vezető élettani eltérések, betegségkapcsolatok és a férfi öregedésének tüneti sokrétűsége. Értelemszerűen, az okok ismeretében a fenti területeken a gyógyító munka is egyre eredményesebb, kialakultak azok a konzervatív gyógymódok és műtéti technikák, melyeknek segítségével ma már az andrológiai beteg problémái egyre inkább megoldhatók. 

A Keresztény Családi Centrum elveiből kifolyólag az andrológia 4 tárgyköréből:
  • a nemzőképességi problémákkal,
  • a merevedési zavarokkal,
  • és az idősödő férfi problémáival
kíván foglalkozni. 
A centrum a lehető legtöbb vizsgálatot helyben végzi, de olyan teszteket is alkalmaz, amelyek máshol az országban nem elérhetők. Az andrológus munkáját szakemberek, és szakorvosok támogatják: gyakorlott biológusok, endokrinológus, immunológus, pszichológus, diabetológus, és hematológus.
Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
Pf. 98.
1023 Budapest
Kérjük tájékozódjanak a szakrendelések emailes és a fekvőbeteg osztályok saját telefonos elérhetősége után a weboldalon! www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/jarobetegellatas www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/fekvobetegellatas
Telefon: +36 1 4388605-Munkanapokon 8 és 15 óra között
Telefon: +36 1 4388606-Munkanapokon 8 és 15 óra között

Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
levelezési cím:
1023 Budapest, Frankel Leó út 54.
C és B épület címe:
1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19.
Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/