vasárnap 19. május 2024

Kórházunk az Önök jó közérzetéért és mielőbbi felgyógyulásáért dolgozik

 

A Betegápoló Irgalmasrend 16 éve, 50 év kényszerszünet után vehette vissza kezelésébe a Budai Irgalmasrendi Kórházat, amivel egyidejűleg az irgalmas gyógyítás szellemisége is újra visszaköltözött a falak közé.

 

Küldetésünk minden nap arra tenni kísérletet, hogy integrált, holisztikus látásmóddal, test, lélek és szellem szükségét egyszerre figyelembe véve gyógyítsunk, ápoljunk. Segítsünk. Átsegítsünk.

 

Közel ezer különböző képesítéssel rendelkező orvos és ápoló, speciális lelkigondozó szolgálat, valamint önkéntes segítők igyekeznek naponta valóra váltani a magunknak is tett ígéretet: ott lenni, jelen lenni, támaszt nyújtani, orvosolni, ellátni – akkor is, ha az erőforrások sokszor oly szűkösek.

 

Kórházunkban különböző szakcsoportok dolgoznak szorosan együtt. Ami összeköti őket: napi tevékenységeik középpontjában a beteg, a páciens áll. Figyelünk a ránk bízott betegek személyes méltóságára, tapintatosan és gyengéden reagálunk szükségleteikre. A kezelés során megismerjük pácienseink betegségtörténetét, kívánságait, kételyeit. Kívánságaikat csak akkor nem tudjuk teljesíteni, ha azok saját érdekeik és egészségük ellen vannak.

 

Munkatársaink szívesen válaszolnak minden további kérdésre. A mi célunk az, hogy betegeinket elkísérjük és támogassuk a felépülésük folyamatában.

Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
Pf. 98.
1023 Budapest
Kérjük tájékozódjanak a szakrendelések emailes és a fekvőbeteg osztályok saját telefonos elérhetősége után a weboldalon! www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/jarobetegellatas www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/fekvobetegellatas
Telefon: +36 1 4388605-Munkanapokon 8 és 15 óra között
Telefon: +36 1 4388606-Munkanapokon 8 és 15 óra között

Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
levelezési cím:
1023 Budapest, Frankel Leó út 54.
C és B épület címe:
1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19.
Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/