vasárnap 19. május 2024

Helyijáratú autóbusz

A Pécs autóbuszhálózatát üzemeltető TükeBusz Zrt. honlapján naprakész információk és menetrendek találhatók (http://tukebusz.hu).

 

Közúton való megközelítés

A Pécsi Irgalmasrendi Kórház Pécs belvárosában, gépjárműforgalomtól védett övezetben található, amelynek közvetlen megközelítése személygépkocsival nem lehetséges.

Pécs városban a közterületi várakozás gépjárművel vasárnap kivételével övezet- és időalapú díjhoz kötött. A várakozóhelyek díjának beszedését a szerződött városi közműtársulat (Biokom Nkft.) végzi, mindenkori várakozási díjakról a http://www.biokom.hu/pecsi-parkolas/ honlapon található tájékoztatás.

 

Biztonságosabb várakozási igény esetén a belvároskörnyéki mélygarázsokról az http://www.iranypecs.hu/hu/info/iranytu/kozlekedes/parkolas-es-melygarazs.html helyen található tájékoztató.

 

Közúton való megközelítés

Szentlőrinc-Cserkút felől 6. főútvonalon az Árkád üzletközpontig, majd balra a Bajcsy-Zsilinszky úton.

 

Alsómiholjác-(Siklós)-Harkány-Bosta felől az 58. főúton a 6. főútig, balra Szentlőrinc-Barcs irányába, majd az Árkád üzletközpontnál jobbra Bajcsy-Zsilinszky úton.

 

Budapest felől az M6-M60 autópályáról az 58. főútra rátérve a 6. főútig, balra Szentlőrinc-Barcs irányába, majd az Árkád üzletközpontnál jobbra Bajcsy-Zsilinszky úton.

Szekszárd-Bonyhád-Mecseknádasd felől a 6. főúton az Árkád üzletközpontnál jobbra Bajcsy-Zsilinszky úton.

 

A Bajcsy-Zsilinszky úton és környékén vagy a fent leírt mélygarázsokban keressünk várakozóhelyet gépjárművünk számára. A Bajcsy-Zsilinszky út folytatása az Irgalmasok utcája, amelyen 1000 m-en belül gyalogosan megközelíthető a kórház, a templom és a rendház.

Útvonaltervező

 

Directions:

Kiindulópont:

 

Pécsi Irgalmasrendi Korház
Széchenyi tér 5.
7621 Pécs
Telefon: +36 72 225574
Fax: +36 72 512721
  • twitter.png
  • navimg1015displayCimg.png
  • google.png
  • navimg1013displayCimg.png

Betegápoló Irgalmasrend

Pécsi Irgalmasrendi Kórház

7621 Pécs

Széchenyi tér 5.

Telefon: +36 72225574

Fax: +36 72512721

Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/