szerda 17. július 2024

Támogatási lehetőségek

 

Kórházunk infrastruktúrájának fenntartása és az OEP által csak részlegesen fedezett ellátási kiadások előteremtése szükségessé teszik, hogy a Rend forrásai mellett kérjük és felhasználjuk támogatóink nagylelkű segítségét is.

 

Betegeink nevében is kifejezzük hálánkat mindazoknak, akik lehetőségeikhez mérten hozzájárulnak közös ügyünk előremozdításához. Számukra számos támogatási lehetőséget kínálunk fel, amelyek közül anyagi lehetőségeik függvényében választhatnak.

 

Támogatásaik eddig is nagy segítséget jelentettek, és reményeink szerint a jövőben is hozzájárulnak fejlesztéseinkhez, aminek révén tovább javulhat a kórházunkban gyógyulást kereső betegek ellátásának színvonala.

 

Egyedi, speciális vagy természetbeni felajánlásaikat, céges adományozási szándékukat külön kezeljük.

 

A beérkező adományok felhasználásáról igyekszünk minél szélesebb körű tájékoztatást nyújtani, és az ezeket is felhasználó jelentősebb fejlesztéseinketrendszeresen megjelenítjük honlapunkon is.

Alapítvány

 

2000 óta közhasznú szervezet, melynek elsődleges célja a beteggyógyítás elősegítése, a Betegápoló Irgalmasrend szellemiségének megfelelően a test és a lélek egységére helyezve a hangsúlyt.

 

Irgalmasrendi Kórház Alapítvány
Pécsi Törvényszék által 18.Pk.60.039/1998.sz. alatt bejegyezve:
Nyilvántartási száma: 1122.
Képviselő személye és nyilvántartási adatok változása folyamatban.

 

Betegápoló Irgalmasrend

Pécsi Irgalmasrendi Kórház

7621 Pécs

Széchenyi tér 5.

Telefon: +36 72/225-574

Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/