szerda 17. július 2024

Kedves Betegek, kedves Hozzátartozók!

Köszöntjük a Pécsi Irgalmasrendi Kórház honlapján. Intézetünkben 117 ágyon biztosítjuk Pécs és Baranya megye, valamint a régió lakosságának hospice és krónikus ellátását. Gyógyulását, ápolását kollégáink kiváló felkészültségükkel, kórházunk korszerű ellátással segíti. Munkánkat a Betegápoló Irgalmasrend küldetésével összhangban végezzük, melynek alapértékei a „minőség, spiritualitás, elfogadás, felelősség és hospitalitás”. Ahhoz, hogy kórházban töltött napjai a lehetőségekhez képest kellemesen teljenek, kérjük, tájékozódjon honlapunkon, és ismerje meg intézményünk rendjét.

Énekelni jó, együtt énekelni még jobb!

Mentálhigiénés foglalkozásunk keretében közös énekléssel ma is tettünk valamit szervezetünk testi és lelki egészségéért. Csökkentettük a stresszhormont, a fájdalmat, fejlesztettük az immunrendszert, s nem utolsó sorban nagyon jól éreztük magunkat.

Mentálhigiénés foglalkozásaink

Mentálhigiénés foglalkozásunk alkalmával a színezés egyszerűségét kamatoztattuk, mely monotonitása által stresszoldó és pihentető tevékenység.

Castor a terápiás kutya

Betegeink nagy örömére ismét vendégünk volt Castor, a terápiás kutya és gazdija, Kitti a Misina Természet- és Állatvédő Egyesülettől.

Karácsonyi üzenet

Karácsonyi üzenet

Isten a történelemben

Az ember becsapta maga mögött a Paradicsom kapuját. Válaszul, Isten kitárta az ég ajtaját, hogy visszatalálhassunk Hozzá. Ezzel Isten és ember közös története új szakaszába lépett. A Messiás nem váratlanul érkezett, vártuk.

Egészségügyi kockázatokat szűrő vizsgálatok a KATTÁRS-on

Egészségügyi kockázatokat szűrő vizsgálatok a KATTÁRS-on

A Betegápoló Irgalmasrend szeptember 16-17-én egészségügyi szűrősátorral állt a Katolikus Társadalmi Napok látogatói rendelkezésére. A Budai Irgalmasrendi Kórház munkatársai közel 200 látogatón végeztek megelőző célzatú szűrővizsgálatokat.

A Betegápoló Irgalmasrend részt vett a Karizmák ünnepén, 2016. május 16., Pünkösdhétfő, Máriaremete

Karizmák ünnepe

A hit kapuja mindig nyitva áll előttünk

2016. május 16.-án az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye 20. alkalommal rendezte meg a karizmák ünnepét a máriaremetei templomkertben.

Pécsi Irgalmasrendi Korház
Széchenyi tér 5.
7621 Pécs
Telefon: +36 72 225574
  • twitter.png
  • navimg1015displayCimg.png
  • google.png
  • navimg1013displayCimg.png

Betegápoló Irgalmasrend

Pécsi Irgalmasrendi Kórház

7621 Pécs

Széchenyi tér 5.

Telefon: +36 72/225-574

Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/