Sunday 19. May 2024

FIGYELEM!!!!

Tisztelt Betegeink!
Tisztelt Hozzátartozók!

 

A Betegápoló Irgalmasrend küldetése, hogy magas színvonalú ápolást biztosít a Kórház betegeinek, jó házigazdaként vendégnek tekinti Őket. Ehhez azonban sajnálatos módon az állami és a rendi támogatás mellett a Betegeinknek, azok Hozzátartozóinak ápolási díjjal szükséges támogatni Kórházunk működését.

 

Kórházunk partnerei folyamatosan emelik áraikat, amelynek következtében egyre nagyobb kihívást jelent a betegeink minőségi kiszolgálása, a magasszintű ápolás biztosítása. A külső tényezők rákényszerítenek bennünket arra, hogy 2023. május 1-től megemeljük az ápolási díjat, biztosítva ezzel a további folyamatos, a már megszokott színvonalú működést.

 

A fentiekre hivatkozva tájékoztatom Önöket, hogy Kórházunkban az ápolási díjakat 2023. május 1-től naponta 1.000 forinttal emelni vagyunk kénytelenek. A változás mind az új, Kórházunkba most felvételre kerülő, mind a már nálunk fekvő Ápoltjainkat egyaránt érinti. Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét és megértésüket, amit előre is köszönök!

 

Szívélyes üdvözlettel:

Tari Zsolt
a Betegápoló Irgalmasrend Magyarország
főigazgatója

Pf. 98.
1023 Budapest
Kérjük tájékozódjanak a szakrendelések emailes és a fekvőbeteg osztályok saját telefonos elérhetősége után a weboldalon! www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/jarobetegellatas www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/fekvobetegellatas
Telephone: +36 1 4388605-Munkanapokon 8 és 15 óra között
Telephone: +36 1 4388606-Munkanapokon 8 és 15 óra között

Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
levelezési cím:
1023 Budapest, Frankel Leó út 54.
C és B épület címe:
1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19.
Display:
http://www.irgalmasrend.hu/