Freitag 29. März 2024

20 milliós termékadománnyal segít a Béres Gyógyszergyár

20 milliós termékadománnyal segíti a Béres Gyógyszergyár a Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórház betegeit

Az adományt  a mai napon, 2017.április 6-án dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke, dr. Reiter Józsefnek, a kórház főigazgatójának adta át ünnepélyes keretek között a sajtó képviselői, a kórház illetve a gyógyszergyár dolgozói előtt.

„A Béres Csepp adományunkkal már a kórházi tartózkodásuk idején, orvosi felügyelet mellett tudjuk támogatni a betegek felépülését ebben a több mint 200 éves múlttal rendelkező patinás intézményben. Jómagam is hálával tartozom az itteni gyógyítóknak: édesapám több alkalommal feküdt gondos ápolás mellett ebben a kórházban, utolsó napjait is itt élte meg. Különös és felemelő érzés számomra még, hogy egyik családi felmenőm, Thuróczy Kornél gyógyszerész, irgalmasrendi szerzetes, rendfőnök építtette meg a kórház ma is álló, vörös téglás épületcsoportját 1901-1903 között” – mondta a sajtótájékoztatón dr. Béres József.

”Kórházunk reumatológiai és belgyógyászati osztályán évente közel 6000 fekvő beteget kezelünk. A Béres Gyógyszergyár jelentős mennyiségű Béres Csepp adománya lehetővé teszi, hogy betegeink már kórházi tartózkodásuk alatt megkezdhessék immunrendszerük erősítését” – hangsúlyozta dr. Reiter József, a kórház főigazgatója.

A Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórház örömmel fogadta a Béres Gyógyszergyár nagylelkű adományát.

 

Galéria

 

20 milliós termékadománnyal segít a Béres Gyógyszergyár
20 milliós termékadománnyal segít a Béres Gyógyszergyár
20 milliós termékadománnyal segít a Béres Gyógyszergyár

Barmherzige Brüder
Krankenhaus Budapest
Pf. 98.
1023 Budapest
Kérjük tájékozódjanak a szakrendelések emailes és a fekvőbeteg osztályok saját telefonos elérhetősége után a weboldalon! www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/jarobetegellatas www.irgalmasrend.hu/site/budapest/gyogyitasapolas/fekvobetegellatas
Telefon: +36 1 4388605-Munkanapokon 8 és 15 óra között
Telefon: +36 1 4388606-Munkanapokon 8 és 15 óra között

Betegápoló Irgalmasrend
Budai Irgalmasrendi Kórház
levelezési cím:
1023 Budapest, Frankel Leó út 54.
C és B épület címe:
1027 Budapest, Frankel Leó út 17-19.
Darstellung:
http://www.irgalmasrend.hu/