vasárnap 3. március 2024

Megközelítés

Vasúton

Budapest-Nyugati-Dunakeszi-Sződliget, Szob-Nagymaros, Balassagyarmat-Diósjenő, Fót-Veresegyház-Vácrátót irányból Vác állomásig.

A vasútállomástól a Széchenyi István utcán egyenesen a Március 15. térig (Fehérek temploma), a Fehérek templomával átellenes végen található a kórház.

 

Helyközi, illetve távolsági autóbusszal

A helyközi és távolsági autóbuszjáratok Vác autóbusz-állomásra érkeznek.

Innét gyalogosan a Tornyos Pál utca – Eötvös utca – Széchenyi István utca útvonalon közelíthető meg a Március 15. tér, ahol a Fehérek templomával átellenes végen található meg a kórház.

 

Helyi autóbuszjáratok Vácott

A mindenkori helyi járatokról a Volánbusz Zrt. váci járatokról szóló oldala tájékoztat: http://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/vac

 

Közúton való megközelítés

Budapest felől az M2 autóúton haladva Vác-Dél kijáratnál kell elhagyni az autóutat.
Dunakeszi-Göd felől a 2 főúton érkezünk.
Innét a Gödöllői út – 2. főút – Budapesti főút – Köztársaság útja útvonalon közelíthető meg a cél.

 

Párkánynána-Szob-Nagymaros-Kismaros felől a 12. főútról Vác határában térjünk rá a 2. főútra. Vác belvárosában a Szent János utca – Köztársaság útja útvonalon érhető el a cél.

 

Zólyom-Ipolyság-(Balassagyarmat)-Parassapuszta-Hont-Szendehely felől a 2. főúton érkezünk Vác területére, Vác belvárosában a Szent János utca – Köztársaság útja útvonalon érhető el a cél.

 

Vácrátót-Csörög felől a Gödöllői úton érkezünk Vác területére, ahonnét a 2. főút – Budapesti főút – Köztársaság útja útvonalon közelíthető meg a cél.

 

Csővár-Penc-Rád felől a Rádi úton érkezünk Vác területére, ahonnét a 2. főút – Budapesti főút – Köztársaság útja útvonalon közelíthető meg a cél.

 

Kiindulópont:

Betegápoló Irgalmasrend
Váci Irgalmasrendi Kórház
Március 15. tér 7-9.
2600 Vác
Telefon: +36 27 319450

Betegápoló Irgalmasrend

Váci Irgalmasrendi Kórház

2600 Vác
Március 15. tér 7-9.

Telefon: +36 27319450

Fax: +36 27315530

Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/