szombat 20. április 2024

Támogatás

 

Kórházunk infrastruktúrájának fenntartása és az OEP által csak részlegesen fedezett ellátási kiadások előteremtése szükségessé teszik, hogy a Rend forrásai mellett kérjük és felhasználjuk támogatóink nagylelkű segítségét is.

 

Betegeink nevében is kifejezzük hálánkat mindazoknak, akik lehetőségeikhez mérten hozzájárulnak közös ügyünk előremozdításához. Számukra számos támogatási lehetőséget kínálunk fel, amelyek közül anyagi lehetőségeik függvényében választhatnak.

 

Támogatásaik eddig is nagy segítséget jelentettek, és reményeink szerint a jövőben is hozzájárulnak fejlesztéseinkhez, aminek révén tovább javulhat a kórházunkban gyógyulást kereső betegek ellátásának színvonala.

 

Egyedi, speciális vagy természetbeni felajánlásaikat, céges adományozási szándékukat külön kezeljük, ez esetben örömmel fogadjuk jelentkezésüket (tel: 438 85 49,  kommunikacio@irgalmas.hu).

 

A beérkező adományok felhasználásáról igyekszünk minél szélesebb körű tájékoztatást nyújtani, és az ezeket is felhasználó jelentősebb fejlesztéseinket rendszeresen megjelenítjük honlapunkon is.

Betegápoló Irgalmasrend
Magyarország

 

levelezési cím:
1023 Budapest, Frankel Leó út 54.

telefonszám:
+36 14388400, +36 14388500
Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/