szerda 12. június 2024

Bemutatkozik az érdi Szent József Otthon

 

A Betegápoló Irgalmasrend vállalt missziója betegek, elesettek, rászorultak ápolása, gondozása, gyógyítása. A rend ebben a szellemben országszerte több gyógyító-ápoló intézményt tart fenn és működtet: budai, pécsi és váci kórházai mellett két idősotthont: az érdi Szent József Otthont és a pilisvörösvári Szent Erzsébet Otthont.

 

Érdi Idősotthonunk eredetileg 1995. július 1-n nyitotta meg kapuit a nyugodt, biztonságos életre vágyó idős emberek számára – akkor még a Szent József alapítvány fenntartásában működött.

 

Az intézmény 2007 óta a Betegápoló Irgalmasrend fenntartásában működik. Missziója a magány helyett nyugodt, teljes értékű életvitelt, valódi otthont kínálni, bentlakásos ellátásra szoruló idős emberek ápolását, teljes körű testi-lelki gondozását vállalni az irgalmasrendi szellemiség szem előtt tartásával.

 

Az intézmény dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy az otthon lakói békés, nyugodt körülmények között, családias, baráti közösségben, minden igényt kielégítő ellátási színvonalon élhessék le életük hátralévő részét.

 

A folyamatos fejlesztések pedig biztosítják, hogy egy állandóan fejlődő-szépülő környezetben, egyre bővülő ágyszámmal minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk biztosítani.

 

Az idősotthon ma összesen 99 ággyal áll a betegek rendelkezésére. 2015-ben demens lakónik számára külön önálló demens szárny épült.

 

Honlapunkon tájékozódhat az ellátásról és a beköltözés feltételeiről. Galéria menüpontunkon fotókkal is bemutatjuk az intézmény tereit és szolgáltatásait.

 

Amennyiben érdeklődik otthonunk iránt a maga vagy hozzátartozója számára, kérjük, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken keressen fel minket.

 

Betegápoló Irgalmasrend
Szent József Idősek Otthona
Gyula utca 39-47.
2030 Érd
Telefon: +36 23 365627
Fax: +36 23 365627

Betegápoló Irgalmasrend

Szent József Idősek Otthona

2030 Érd
Gyula utca 39-47.

Telefon: +36 23 365 627

Fax: +36 23 365 627

Megjelenítés:
http://www.irgalmasrend.hu/