Saturday 13. April 2024

Gyakori kérdések

 

Vannak-e csak férfi, illetve női napok a fürdőben?
Nem, a fürdő teljes nyitva tartási idejében koedukált, és fürdőruha viselése kötelező.
Van-e saját parkolója a fürdőnek?
A fürdő a Betegápoló Irgalmasrend Árpád fejedelem útja 7. szám alatti épületében található. A kórház előtt saját parkoló is rendelkezésre áll, melyben a tartózkodás 150 Ft/óra. A kórház területén kívül a Császár-Komjádi Uszodához tartozó hosszú közterületi fizetős parkoló áll rendelkezésre.
Hány medence van, és van-e köztük úszásra alkalmas, illetve kültéri medence?
A török fürdő 1+4 gyógyvizes medencét tartalmaz. E mellett a 12 méter hosszú, nem melegvizű medence is igénybe vehető vasárnap és ünnepnapokon délelőtt is használhatják. A fürdőnek kültéri medencéje nincs.
Van-e egészségügyi kockázata a melegvizes fürdőnek?
Egészségi állapottól függően mindenki saját felelősségre dönti el, hogy igénybe veszi-e a fürdőt. 14 éven aluliak nem hasznáhatják a fürdőt. Javasoljuk továbbá, hogy amennyiben szív- és érrendszeri betegségben szenved, kérje ki orvosa tanácsát.
Meddig használható fel a fürdő-ajándékjegy?
A jegy korlátlan ideig felhasználható.
Igénybe vehetem-e a masszázst a fürdő igénybe vétele nélkül?
Nem, a masszázsszolgáltatások a fürdő vendégei számára állnak rendelkezésre. A fürdőjeggyel bent tartózkodó vendégeink tudnak - külön díjazás mellett - masszázst igényelni.
Fürdőzés előtt vagy után vegyem-e igénybe a masszázst?
A fürdőbe lépés előtt, így masszázs előtt is kötelező a tisztasági zuhanyzás. Fürdőzni nem kötelező a kezelés előtt, de mindenképpen ajánlott az ellazult testi és lelki állapot eléréséhez. A legteljesebb kikapcsolódáshoz pedig azt ajánljuk, hogy masszázs után is (persze egy zuhanyzás közbeiktatásával az olajok lemosása érdekében) fürdőzzön.
Milyen masszázsfajtát válasszak?
Felgyorsult és rohanó világunkban általánosan a relaxáló masszázst ajánljuk, ami természetesen nem függ össze a masszázs közben kifejtett erő szintjével, ugyanis bármelyik típust lehet erősen, közepesen, de gyengén is végezni. Amennyiben nem tud/szeretne dönteni, ne aggódjon, hiszen minden vendég személyre szabott kezelést kap.
Mit hozzak magammal masszázsra? Mire lesz szükségem?
A kezeléshez masszőreinknél minden feltétel adott, csak a jó kedvét és a masszázs árát kell magával hoznia.
Ha nincs készpénzem, tudok-e kártyával fizetni a masszázsért?
Nem, a masszázs ára készpénzben fizetendő. Ehhez a legközelebbi bankautomatát az épületből kilépve és balra fordulva, körülbelül 50-60 méterre találja a Komjádi Uszoda bejáratának jobb oldalán.
Tudok-e időpontot foglalni masszázsra?
Nem, a fürdőbe lépéskor, a pénztárnál kérjen időpontot aznapra.
Milyen olajat használnak a masszászkezelésekkor?
Kezeléseink során csak természetes olivaolajat használunk. Külön kérésre ezt tudjuk dúsítani illóolajokkal.
Tudom-e a fürdőben tartózkodás során igénybe vett szolgáltatásokért (pl. masszázs, kávézó) a pénztárban kapott érzékelő karórával fizetni?
Nem, a karóra az öltözőszekrény nyitására és zárására alkalmas, valamint annak ellenőrzésére, hogy mennyi idő van hátra a 3 órából. Mutatja továbbá a belépéskor kölcsönzött törölköző bérbe vételét.
Van-e mód a fürdő kibérlésére?
Igen. Amennyiben nagyobb társaság/cég bérelné ki fürdőzés céljából, lehetséges a fürdő zártkörű használata - egyedi tarifa mellett. A fürdőtér a hozzá tartozó kávézótérrel együtt rendezvényre is igénybe vehető, szintén egyedi megállapodás alapján.
 

 

 

Betegápoló Irgalmas Rend

Irgalmasok Veli bej Fürdője

 

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 7.

 

Telefon: +36 1 438 8587

Mobil: +36 20 495 1296

 

e-mail: velibejfurdo@irgalmas.hu

Display:
http://www.irgalmasrend.hu/