Tuesday 9. August 2022

Megalakult a Koronavírus Operatív Team

A Magyar Kormány és az EMMI miniszter 2020. március 14-ei intézkedéseit és javaslatait követően március 15-én a kórház kollegiális vezetősége rendkívüli ülést tartott, amely során megalakította a koronavírus operatív teamet, illetve a koronavírus miatt kialakult helyzet kapcsán egyeztette és meghozta a megfelelő betegellátás érdekében szükségszerű sürgős intézkedéseket. 2020. március 16-tól a az operatív team minden nap 9-kor megbeszélést tart és az aktuális helyzetet értékelve további intézkedéseket határoz meg.

Kérjük, kövesse figyelemmel honlapunkat, ahol az aktuális rendelkezésekről folyamatosan informáljuk Önöket.

 

LÁTOGATÁSI TILALOM!

Tisztelt Betegek!

Tisztelt Látogatók, Hozzátartozók!

 

 

Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos által 2020. március 8-án kiadott határozata alapján 2020. március 9-én 10.00 órától visszavonásig a kórház valamennyi fekvőbeteg osztályára látogatási tilalom lett elrendelve.

A tilalom elsődleges célja, hogy gyakran idős, legyengült védekezőképességű betegeinket megvédjük az esetleges fertőzéstől. 

 

Kérjük, a fentiek szíves tudomásul vételét és betartását!

 

A kórház vezetése

 

Betegek világnapja 2020

ÚJRA A BETEGEK VILÁGNAPJÁT ÜNNEPELTÜK

"Minden ember legnemesebb öröme, ha valami olyant cselekedhetik, amelynek tisztaságában nem kételkedik. Sem a cselekedet idején, sem a cselekedet után." - Tamási Áron
Karácsonyi ünnepség 2019 - BIK

AZ ADVENT a VÁRAKOZÁS, a SZERETET és egy kicsit a MEGEMLÉKEZÉS IDŐSZAKA

Adventi és karácsonyi ünnepség a kórházban

Az lenne a jó, ha mindennap karácsony lenne, ilyenkor az emberek összegyűlnek egy kis időre elcsendesednek, számotvetnek és összefognak, hogy közösen továbbvigyék a karácsony szentségének örökséget. Mi is ezt tettük 2019. december 13-án.

 

FIGYELEM!

XXI. századi kórház

 

Kedves Betegek, Kedves Látogatók!

 

2018-ban a Magyar Kormány 10 milliárd Ft-os támogatásából illetve az Irgalmasrend 8 milliárd Ft önerejéből megkezdődött az 1903-ban megnyitott főépület teljes felújítása, belső átépítése illetve a Vidra utcai és a központi műtő új szárnyak felépítése.

A beruházás célja egy XXI. századi követelményeknek megfelelő, magas felszereltségű kórházépület kivitelezése és ezzel együtt a betegellátás körülményeinek radikális javítása.

2019 tavaszára a beruházás olyan fázisához ért el mikor szükségessé vált egyes szakrendelések áthelyezése vagy az épületen belül vagy a kórház másik épületébe (Frankel Leó út 31.). Kérjük minden esetben, mikor vizsgálatra jönnek érdeklődjenek az adott szakrendelőben, hogy esetükben történt-e változás.

Az építkezésnek ezen szakasza jelentős zajjal, porral jár, ami kellemetlen mindenki számára.

Ezúton kérjük és köszönjük megértésüket, hogy napról napra türelmükkel segítik kórházfejlesztésünket.

Köszönettel: 

 

A kórház Kollegális Vezetősége

FIGYELEM!!!

A FRANKEL LEÓ ÚT 17-19 SZÁM ALATTI NAGY BERUHÁZÁS MIATTI VÁLTOZÁSOK

Kedves Betegeink és Hozzátartozók!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Frankel Leó út 17-19 szám alatti és a Vidra utcai beruházás kiviteli tervének 2. üteme a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, Kozma Imre atya által elfogadásra került. 

Ennek értelmében a beruházási munkálatok abba a szakaszba érkeztek, hogy a belső udvar 2018. november 20-tól a kivitelező részére átadásra kerül, mint munkaterület, így mind az autó- mind a gyalogosforgalom megszűnik, a teherporta felől a továbbiakban nem lehet a kórházat megközelíteni. Gyalogos forgalom kizárólag a Frankel Leó utcai bejáraton lehetséges a jövőben a beruházás befejezéséig, az akadálymentesített bejárat pedig a Gránátalma Patika melletti kapunál lett kialakítva. Gépjárművel csak az utcán lehet november 20-tól megállni és parkolni.

 

Megértésüket és segítő támogatásukat köszönjük!

Provinzialat
Barmherzige Brüder

Taborstraße 16
A-1020 Wien

Telefon: +43 1 21121-1100
Fax: +43 1 21121-1120
Display:
http://www.irgalmasrend.hu/